Bestuur van Stichting Buddiez

Hieronder stellen wij de bestuursleden aan u voor!

Daniëlle Schokker

Voorzitter (voorzitter@buddiez.nl)

danielle-bestuur

Hallo ik ben Daniëlle Schokker en ik ben oprichter en voorzitter van stichting Buddiez.  Ik ben zelf in het verleden ernstig ziek geweest en was behalve eenzaam te veel bezig met mijn ziekte. Helaas zullen veel kinderen zich hierin herkennen. Voor deze kinderen hebben wij stichting Buddiez opgericht zodat zij weer in contact kunnen komen met leeftijdsgenoten en dingen kunnen doen die je graag als kind wil doen.  Ik hoop met de stichting veel waardevolle momenten te mogen creëren in het leven van eenzame kinderen.  Een lach van geluk is van onschatbare waarde en als voorzitter zal ik mij inzetten om dat mogelijk te maken.

Naast het voorzitterschap heb ik ook een eigen bedrijf met het doel om mensen te verbinden. www.danielleinspireert.nl

Bram ten Vergert

Penningmeester (penningmeester@buddiez.nl)

foto

Mijn naam is Bram ten Vergert, 30 jaar oud en woonachtig in Enschede. Ik werk als junior relatiebeheerder op de samenstelpraktijk van Acar Accountants te Hengelo. Mijn functie als penningmeester sluit dan ook perfect aan bij mijn dagelijkse werkzaamheden.

Mijn ervaring met kinderen is bijvoorbeeld dat ik jarenlang voetbaltrainer ben geweest bij mijn voetbalvereniging RKSV EMOS. De leeftijdsgroep was van 4 tot 8 jaar oud. Ook hierbij werden kinderen natuurlijk gekoppeld aan andere kinderen

Nicky Bakker

Secretaris (secretaris@buddiez.nl)

foto-nicky

Toen Danielle begon met de stichting mocht ik de huisstijl en de website maken en toen hij af was ben ik deze blijven beheren. Ik ben vanaf het begin betrokken bij de stichting en ben erg blij dat ik nu als secretaris nog meer voor de stichting kan gaan doen. Alle kinderen verdienen het om lekker onbezorgd te kunnen spelen en dat is precies wat er gebeurt als er een succesvolle koppeling is van een ziek en een gezond kind. Super om hier deel van uit te maken.

Ik ben 33 jaar, getrouwd en samen hebben we twee prachtige kinderen. Met mijn eigen bedrijf WithDots Design & Coaching help ik startende (online) ondernemers om een eigen stijl te ontwikkelen en deze te vertalen naar een logo, website en strategie.

Gerrit-Jan Hunting

Algemeen bestuurslid

 
Iedereen heeft behoefte aan vriendschap en voor de meesten kinderen gaat dat vanzelf. Op school, met kinderen uit de wijk waar je woont, bij de sport of een andere vereniging. Maar wat als jij niet een klik hebt met de kinderen in jouw directe omgeving of dat jij gewoon moeilijker contact maakt met andere kinderen. Dan kan het steeds moeilijker worden om met leeftijdgenootjes om te gaan en bestaat de kans dat je steeds eenzamer wordt. Maar gelukkig is er stichting Buddiez die leuke activiteiten organiseert voor jou en andere kinderen die wat extra hulp kunnen gebruiken. 
 
Omdat ik van mening ben dat alle kinderen een buddy moeten hebben waarmee ze kunnen spelen, grenzen verleggen, kattenkwaad uithalen, ravotten en hun eigen avonturen beleven zet ik mij met alle liefde in voor stichting Buddiez en kan ik hopelijk een bijdrage leveren aan het koppelen van vele nieuwe buddiez. 
 
Vriendschap vergroot geluk en verzacht verdriet.

Gert Kel

Algemeen bestuurslid

Gert

Mijn naam is Gert Kel. Toen ik Daniëlle Schokker hoorde praten over de stichting Buddiez, had ik een goed gevoel en wist ik direct dat ik hier ook een bijdrage aan wil leveren. Zieke kinderen willen ook een wereld zonder zorgen.

Dankzij de inzet van gezonde kinderen, kunnen ze voor even hun ziekte vergeten en lekker op hun gemak genieten. De stichting kan alle steun en hulp van buitenaf gebruiken. Mijn verdere hobby’s zijn voorzitter van een politieke partij, grensrechter veldvoetbal en vader van twee volwassen kinderen.

Als ouder, maar ook via mijn hobby’s en werkkring, wil ik als algemeen bestuurslid van de stichting Buddiez, een poging doen om bovengenoemde vriendschappen voor kinderen, samen met het gehele enthousiaste team van Buddiez te realiseren.