Ons aannamebeleid voor vrijwilligers bestaat uit:

Verklaring omtrent gedrag

Wij willen te allen tijde weten wie in contact komt met de kinderen. Dit zodat u als ouder weet dat uw kind bij Stichting Buddiez in veilige handen is.

Gedragscode

Om mee te doen als vrijwilliger vragen wij u onder andere om een gedragscode te ondertekenen. Dit formulier kunt u vinden door op onderstaande knop te klikken.

Referenties

Wij vinden het belangrijk om te weten waar u heeft gewerkt zodat we zeker weten dat de kinderen waarmee u in contact komt in goede handen zijn.

Vertrouwenspersonen Stichting Buddiez

Bij deze dames kun je altijd terecht voor hulp en bijstand

Heleen Savenije
Jeugd- en kinderpsycholoog/ Vertrouwenspersoon

De stichting Buddiez wordt mede ondersteund door Heleen Savenije. Zij is kinder- en jeugdspsycholoog. Ze is ruim dertig jaar werkzaam geweest op onderwijscentrum het Roessingh in  Enschede. Zij is een groot voorstander van integratie tussen eenzame/zieke/beperkte en gezonde kinderen.

Marieke de Boer
Persoonlijk begeleider/ Vertrouwenspersoon

Vanuit mijn werk als kindertekentherapeut heb ik al jarenlang ervaring in het begeleiden van  kinderen die hulpvragen hebben. Ik draag stichting Buddiez een warm hart toe want ik vind het  zeer belangrijk dat een eenzaam kind weer kind kan zijn maar ook dat de buddy’s onderling goed begeleid  worden. Hier zal ik met liefde aan bijdragen.