Bestuur van Stichting Buddiez

Hieronder stellen wij de bestuursleden aan u voor!

Danielle Schokker
Adviseur / ambassadeur

Hallo ik ben Daniëlle Schokker en ik ben oprichter en ex-voorzitter van stichting Buddiez. Ik ben zelf in het verleden ernstig ziek geweest en ik weet goed wat eenzaamheid is. Helaas zullen veel kinderen zich hierin herkennen. Voor deze kinderen hebben wij stichting Buddiez opgericht zodat zij weer in contact kunnen komen met leeftijdsgenoten en dingen kunnen doen die je graag als kind wil doen. De stichting zit mij in het hart en ik zal de stichting blijven ondersteunen als adviseur en ambassadeur. Een lach van geluk op het gezicht is van onschatbare waarde!

Ik heb ook een eigen bedrijf met als doel mensen te verbinden. www.danielleinspireert.nl

Fleur Been
Ambassadeur

Mijn leven staat in het teken van ondernemen, verbinden, inspireren, communiceren en excelleren. Inmiddels heb ik veel ondernemerservaring en een groot netwerk opgebouwd. Iets nieuws beginnen zit in mijn bloed en ik span me graag in voor iets dat moeilijk is. Sinds mijn studententijd ben ik bestuurlijk betrokken bij diverse organisaties, zowel vrijwilligersorganisaties als ideële organisaties. Stichting Buddiez is een jonge en ambitieuze organisatie. Het inzetten van mijn ervaring en netwerk om de naamsbekendheid en reputatie van Buddiez te versterken en te helpen haar ambities waar te maken, daar word ik erg blij van.’ IN A GENTLE WAY YOU CAN SHAKE THE WORLD

Simone Beune-Tiehatten
Ambassadeur

Ik weet hoe moeilijk het is om echt te voelen wie je bent. Die ervaring gebruik ik in mijn werk om liefdevol en met compassie naar de ander te kijken en te begeleiden op de zoektocht naar de ‘De beste versie van henzelf’. Want iedereen is mooi en je bent de moeite waard om te zijn wie je bent.

Budiez is een geweldig initiatief van Daniëlle. Haar drive om deze kinderen een buddy-vriendschap te geven en op deze manier zo goed mogelijk gewoon kind te laten zijn vind ik fantastisch.Want iedereen is het waard om te zijn zoals je bent! Imago Stylist S-Kwadraat

Foto: Mariel Kolmschot iov Margriet

Marieke de Boer
Ambassadeur

Stichting Buddiez is een geweldig mooi initiatief en ik draag haar én alle kinderen een warm hart toe. Het is helemaal in de lijn van mijn praktijk vlinderjemee.nl waar ik kinderen spelenderwijs leer omgaan met veranderingen in hun leven. Ik ben dan ook graag ambassadeur en zal met liefde mijn steentje bijdragen.

Jaqueline Dragstra
Ambassadeur

Ik ben Jacqueline Dragtstra-Rotting,

Net zoals Ilonka ben ik ook in aanraking gekomen met de stichting Buddiez ,tijdens een carnavalsavond waarbij ieder jaar de GOA-stok wordt uitgereikt aan een goed doel.
Het idee om eenzame kinderen een leuke dag/middag te bezorgen sprak me erg aan. Dus heb ik me aangemeld als vrijwilliger.

Leonie Heuvelink
Ambassadeur

Ik vind dat ieder kind de mogelijkheid moet hebben om met leeftijdsgenootjes te kunnen spelen. Dat Stichting Buddiez dit stimuleert voor kinderen die ziek zijn of een beperking hebben vind ik super. Waarom zouden zij immers anders zijn dan anderen?! Ik kende de stichting vanuit mijn werk als accountmanager bij de Rabobank en omdat ik het zo’n goed initiatief vind zet ik mij graag in om de stichting te helpen! Ik hoop de stichting te steunen met financiële kennis, mijn netwerk en probeer waar nodig aanwezig te zijn bij bijeenkomsten.

Jasper Kerkwijk
Ambassadeur

Voor de meeste kinderen is het leven normaal. Normaal is dat wat je gewend bent. Dus als een kind ziek is weet hij vaak niet anders en ziet gezonde kinderen om zich heen. Maar als een kind gezond is begrijpt hij of zij vaak niet wat het is om ziek te zijn. Stichting Buddiez brengt deze twee werelden samen, met focus op de belevingswereld van kinderen. Een mooi doel, dat ik van harte ondersteun als ambassadeur.

Gerben Keujer
Ambassadeur

In mijn werk als GZ psycholoog en kinder- en jeugdpsycholoog weet ik als geen ander hoe belangrijk het voor kinderen is om in contact met elkaar te zijn. Even het gevoel hebben dat je niet anders bent. Dat is enorm helend voor het zieke kind. En voor het gezonde kind zeer leerzaam. Niet alles is maakbaar en zorgeloos en juist die bewustwording maakt je een rijker mens. Het werkt dus beide kanten op.

Ilonka van der Leest – Bosch
Ambassadeur

Hallo,

Ik ben Ilonka van der Leest – Bosch,

Ik ben in aanraking gekomen met de stichting Buddiez ,tijdens een carnavalsavond waarbij ieder jaar de GOA-stok wordt uitgereikt aan een goed doel.
Het idee om eenzame kinderen een leuke dag/middag te bezorgen sprak me erg aan. Dus heb ik me aangemeld als vrijwilliger.

Mari Mar Leonardo
Ambassadeur

Ik wilde altijd al iets vrijwilligerswerk met kinderen doen. Toen ik hoorde over de Stichting Buddiez was er direct een klik.

Hoeveel eenzame kinderen zijn er? Één is al te veel!

Het doel van Stichting Buddiez om kinderen te koppelen door leuke activiteiten te ondernemen, en zo vrienden te maken, spreekt mij zeer aan. Daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de stichting.

Bram Kromhout van der Meer
Ambassadeur

Al meer dan 30 jaar ben ik lid van Kiwanis Enschede-Twente. Een Internationale Serviceclub, die zich inzet voor de medemens maar in het bijzonder voor kinderen. Ons motto is dan ook: Serving the children.

Het was dan ook verrassend Daniëlle Schokker te leren kennen, die in onze club een geweldige presentatie gaf over Buddiez. Ik voelde mij meteen aangetrokken tot deze stichting en zal alles in het werk stellen deze stichting te laten groeien, maar uiteraard ook om iets voor de zieke kinderen en hun Buddy te betekenen.

Anita Mulder
Ambassadeur

Voor zieke kinderen is het vaak zwaar om aan hun toekomst te werken. Ze moeten al met teveel volwassen zaken leren omgaan. Ik geloof erin dat zieke en gezonde kinderen elkaar kunnen helpen. Elkaar versterken in de groei en de ontwikkeling. Ik geloof erin dat zij voor elkaar maar ook voor ons een voorbeeld kunnen zijn als buddy’s.

Sandra de Munnik
Ambassadeur

Hallo mijn naam is Sandra de Munnik.
Toen ik hoorde van stichting Buddiez en het goede werk wat zij doen, wilde ik mij graag inzetten voor de stichting. Ik heb via de website een inschrijfformulier ingevuld en na mijn gesprek met Danielle, en haar enthousiasme, ben ik nog enthousiasme geworden om mij in te zetten voor Stichting Buddiez.

Het werken met kinderen geeft mij veel energie en als wij eenzame kinderen minder eenzaam kunnen maken en een leuke middag kunnen geven zet ik mij daar graag voor in. En als het ons dan ook nog lukt om Buddiez te koppelen is dat de grootste beloning die wij kunnen krijgen.

Marion Pril
Ambassadeur

Kinderen zijn onze toekomst en daar wil ik graag mijn tijd en energie in steken.

Kinderen die ziek zijn hebben ook het recht om gewoon kind te kunnen zijn en daarom sta ik voor 100% achter de Stichting Buddiez.

Jacob Said
Ambassadeur

Stichting Buddiez is een mooi initiatief dat van grote invloed kan zijn op het leven van de kinderen die deelnemen. Ik mis mijn rechter onderarm vanaf mijn geboorte en heb ondervonden hoe andere kinderen naar je kunnen kijken en oordelen of je iets wel of niet kunt. Ik geloof dat je met de juiste mind-set je dromen waar kunt maken. Ik wil beide buddy’s dit laten inzien en ze ondersteunen en inspireren met mijn ervaringen.

Jeroen Berg
Ambassadeur

Kinderen, ondanks hun ziekte, weer kind laten zijn, wie wil dat nou niet? Het idee van Stichting Buddiez sprak mij natuurlijk erg aan. Het idee om mensen, kinderen lokaal met elkaar vriendschappen te laten sluiten is volgens mij een eenvoudige, effectieve en langdurige manier om de eenzaamheid waar zo’n ziek kind vaak doorheen gaat te verminderen. Als ouder, maar ook via een goede vriend van mij, heb ervaren dat vriendschappen maken en onderhouden extra belangrijk voor deze kinderen is. Vanzelfsprekend wil ik daaraan mijn steentje bijdragen.

René Tamboer
Ambassadeur

Naast mijn jarenlange functie als zwarte Piet, wil ik ook graag de rest van het jaar kinderen blij maken en zien dat ze plezier hebben. Dus toen ik Daniëlle ontmoette en zij mij over haar stichting vertelde was ik meteen enthousiast. Het feit dat Stichting Buddiez er voor zorgt dat kinderen met een chronische aandoening zich weer lekker kind kunnen voelen en ondertussen ook gezonde kinderen leert dat niet iedereen het wat betreft zijn of haar gezondheid zo goed getroffen heeft als zij, spreekt mij erg aan. Ik hoop daarom ook dat ik gedurende een lange periode mijn steun kan geven aan Stichting Buddiez en een heleboel kinderen blij kan maken met fijne vriendschappen met leeftijdsgenootjes met of zonder een chronische aandoening.

Kirsten van Veelen
Ambassadeur

Samen kunnen spelen en leuke activiteiten ondernemen met leeftijdsgenootjes, heeft een positief effect op de sociale- en lichamelijke ontwikkeling van alle kinderen. Hoe mooi is het als dat voor ieder kind mogelijk wordt! Dat is de reden waarvoor ik, naast mijn werk als kindercoach en persoonlijk begeleider mij graag in wil zetten voor stichting BUDDIEZ.

Miep en Ilse
Ambassadeurs

Wij zijn Miep en Ilse,

Samen werken wij met foamclay. Wij doen dit op uitnodiging van activiteitencentra en scholen of andere stichtingen zoals Buddiez. Via de Slingerbeurs leerden wij de Stichting Buddiez kennen. We hebben samen met enkele kinderen een middag geknutseld.
Wij waren beiden gegrepen door het doel achter de stichting dat wij, na goedkeuring van het bestuur, ambassadeur geworden zijn van de stichting.

Erg actief met bestuurszaken kunnen wij niet zijn omdat wij behoorlijk druk zijn met allerlei activiteiten. Wel zullen wij bij alle gelegenheden waar wij aanwezig zijn de Stichting promoten, zodat veel kinderen geholpen kunnen worden.

Wij hopen op een productieve samenwerking!

Johnny Vinkenvleugel
Ambassadeur

Ik vind het geweldig wat stichting Buddiez doet.
Door andere kinderen te koppelen aan zieke kinderen OF die een beperking hebben.
Door samen leuke dingen te doen en waar mogelijk ook daar buiten om heen met mekaar leuke dingen te doen.
Ik weet als geen ander dat dit werkt want mijn zoon doet ook mee, hij heeft authisme, pdd-nos en tos.
Hij heeft nu een leuk contact met zijn buddy ook buiten Buddiez om omdat de kinderen op zijn school net als hem met de bus naar school komen wonen ze te ver uit elkaar om even te gaan spelen.
Ik probeer er vaak bij te zijn om een leuk foto verslag te maken zoals te zien is op deze site

Simone Verhaar
Ambassadeur

Ik vind Stichting Buddiez een geweldig initiatief want ik kan er slecht tegen dat kinderen eenzaam zijn en buiten de groep vallen. Mijn dochter zit bij Stichting Buddiez en ik heb gemerkt dat zowel zij als de ander van elkaar kunnen leren. Maar ook als ouder is het superleerzaam. Bij de stichting wordt er geen onderscheid gemaakt tussen gezond of beperkt/ziek en zo moet het ook zijn. Iedereen is gelijk en doet leuke dingen samen. Fantastisch!