Lever uw bijdrage aan Stichting Buddiez!

Informatie over hoe u stichting Buddiez kunt steunen

Hoe kunt u een bijdrage leveren?

Stichting Buddiez is bedoeld voor eenzame kinderen/jongeren. Dit kan gebeuren door ziekte/beperking maar ook doordat ze geen aansluiting vinden met de kinderen in de klas. Daarnaast is de stichting er ook voor geweldige kinderen/jongeren die echt vinden dat een ander kind niet eenzaam mag zijn!

De kinderen/jongeren zullen professioneel aan elkaar worden gekoppeld. Uiteraard na een zorgvuldige selectie waarbij er toestemming is van de ouders van beide kinderen. Tijdens het traject maar ook na het traject zal er gebruik gemaakt worden van een kinderpsycholoog, coaching en begeleiding zodat zowel de kinderen als de ouders goed ondersteund worden.

Vanuit de stichting worden ook activiteiten georganiseerd voor de kinderen/jongeren. Ze zijn dan buddy’s van elkaar en gaan samen met de stichting op stap of doen een activiteit samen.

Alle mensen die bij de stichting actief zijn werken op basis van non profit. Al het sponsorgeld wordt besteed aan de buddy’s. Dit gebeurt onder anderen bij activiteiten, koppelingen etc. Kortom om de stichting draaiende te houden.

Waarom eenzaam zijn terwijl Stichting Buddiez bestaat?!

Hoe kunt u ons steunen?

play-sharp-fill

Vrijwilligers

Voor onze activiteiten zijn wij nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. U kunt ook vanuit uw vakgebied uw expertise inzetten.

Vul het formulier in. Wij nemen contact met u op.

Wij maken gebruik van een aannamebeleid.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Word vrijwilliger!

Sponsoren

Om dit alles mogelijk te maken is financiering nodig. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • De financiering van de activiteiten voor de buddy’s
  • Het aanbieden van activiteiten voor de buddy’s
    Promotiematerialen

Wij willen heel graag een beroep doen op u om stichting Buddiez financieel te ondersteunen. Wij hopen van harte dat u hier aan mee willen werken.

Stichting Buddiez:
NL86 RABO 0305 9690 99