Wat doet Stichting Buddiez?

In Nederland komen er helaas steeds meer eenzame kinderen/jongeren bij. Dit kan o.a. komen door een ziekte/beperking maar ook doordat ze geen aansluiting vinden met de kinderen in de klas. Dit is natuurlijk zonde omdat er wel genoeg kinderen/jongeren zijn met wie je wel contact kunt hebben! Dit zijn kinderen/jongeren die vinden dat een ander kind niet eenzaam mag zijn!

Stichting Buddiez richt zich op kinderen/jongeren van 8 t/m 16 jaar.

Nadat een kind/jongere een formulier heeft ingevuld om Buddy te worden zal er een intakegesprek worden ingepland. Hierbij wordt uiteraard ook toestemming gevraagd aan de ouders. Voor Stichting Buddiez is het van belang om ook de ouders bij het proces te betrekken. Zeker mbt de nieuwe privacy wetgeving houden we altijd rekening met de wensen van de ouders en het kind om wel of niet op social media te laten verschijnen. Tijdens het intakegesprek kan dit op een speciaal formulier worden aangegeven.

De stichting wordt bijgestaan door een zeer ervaren kinderpsycholoog die u ook om advies kunt vragen. Dit zodat u als ouder weet dat uw kind in goede handen is. Daarnaast wordt de stichting ondersteund door een groot team van adviseurs, ambassadeurs en vrijwilligers.

Vanuit Stichting Buddiez organiseren we maandelijks leuke activiteiten waar de buddy’s naartoe kunnen gaan. Dit is altijd kosteloos want het budget van de ouders mag niet bepalen of een kind wel of niet kan aansluiten bij de stichting. Daarnaast koppelen wij onder professionele begeleiding buddy’s aan elkaar die met elkaar een klik hebben.

Ben je enthousiast geworden? Vul het ‘Word een buddy’-formulier in en doe mee!

Waarom eenzaam zijn terwijl Stichting Buddiez bestaat?!

Wij zoeken nog vrijwilligers!

Dat lijkt me leuk!

Liever doneren?

Ja, ik wil doneren!