Bestuur van Stichting Buddiez

Hieronder stellen wij de bestuursleden aan u voor!

Gerrit-Jan Hunting
Voorzitter (voorzitter@buddiez.nl)

Als activiteiten coördinator van Stichting Buddiez heb ik vele mooie en leuke activiteiten mogen organiseren samen met onze vrijwilligers en sponsoren. In mijn rol als voorzitter zal ik proberen om Stichting Buddiez nog meer bekendheid te geven en daarmee samen met alle betrokkenen de eenzaamheid onder kinderen te verminderen. Want het is misschien een cliché maar de kinderen zien lachen en dat zij een Buddy vinden geeft onmeunig veel energie en wens je alle eenzame kinderen.

Bram ten Vergert
Penningmeester (penningmeester@buddiez.nl)

Mijn naam is Bram ten Vergert, 30 jaar oud en woonachtig in Enschede. Ik werk als junior relatiebeheerder op de samenstelpraktijk van Acar Accountants te Hengelo. Mijn functie als penningmeester sluit dan ook perfect aan bij mijn dagelijkse werkzaamheden.

Mijn ervaring met kinderen is bijvoorbeeld dat ik jarenlang voetbaltrainer ben geweest bij mijn voetbalvereniging RKSV EMOS. De leeftijdsgroep was van 4 tot 8 jaar oud. Ook hierbij werden kinderen natuurlijk gekoppeld aan andere kinderen

Ursula Slag
Secretaris (secretaris@buddiez.nl)

Mijn naam is Ursula Slag, 36 jaar oud en woonachtig in Enschede. Ik werk al meer dan 10 jaar als secretaresse waarvan 3 jaar bij mijn huidige werkgever Aveleijn. Door het werken op meerdere locaties binnen Aveleijn is mij des te meer duidelijk geworden wat eenzaamheid met een mens kan doen ook al is er genoeg begeleiding, toch is het soms lastig aansluiting te vinden. Ik steun stichting Buddiez graag door een bijdrage te leveren in de administratieve afhandeling van de diverse processen en hoop dat er nog veel buddiez bij komen, want een kind hoort niet eenzaam te zijn.

Joke Santema
Algemeen bestuurslid

Ik ben leerkracht en heb jarenlang gewerkt op het OCR ( onderwijscentrum Het Roessingh ).
Ik weet, hoe belangrijk vrienden en vriendinnen zijn op een speciale school, maar met name ook in de thuissituatie.
Daarom ondersteun ik van harte de stichting Buddiez, die werk maakt van vriendschappen voor iedereen.

Gert Kel
Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Gert Kel. Toen ik Daniëlle Schokker hoorde praten over de stichting Buddiez, had ik een goed gevoel en wist ik direct dat ik hier ook een bijdrage aan wil leveren. Zieke kinderen willen ook een wereld zonder zorgen.

Dankzij de inzet van gezonde kinderen, kunnen ze voor even hun ziekte vergeten en lekker op hun gemak genieten. De stichting kan alle steun en hulp van buitenaf gebruiken. Mijn verdere hobby’s zijn voorzitter van een politieke partij, grensrechter veldvoetbal en vader van twee volwassen kinderen.

Als ouder, maar ook via mijn hobby’s en werkkring, wil ik als algemeen bestuurslid van de stichting Buddiez, een poging doen om bovengenoemde vriendschappen voor kinderen, samen met het gehele enthousiaste team van Buddiez te realiseren.