Suprise party Danielle

Gisteren werd ik (Daniëlle) enorm in de watten gelegd. Na 5 jaar heb ik een fantastische nieuwe voorzitter gevonden (Gerrit-Jan) en mijn taken zijn inmiddels overgedragen. (Uiteraard blijf ik nog bij de stichting betrokken als adviseur en ambassadeur).

 

Er was een surpriseparty georganiseerd waarbij de buddy’s met ouders en het bestuur van de stichting aanwezig waren. Uiteraard rekening houdende met de COVID-19 maatregelen.

 

Het leuke was dat ik dit niet verwacht had en nergens vanaf wist. Ik dacht dat ik naar een barbecue van mijn zus zou gaan, maar in plaats daarvan reed Bart naar een andere locatie. Ik liep een ruimte binnen en daar zat iedereen. Wat een verrassing en wat was ik beduusd!

 

De buddy’s hebben een fantastisch optreden verzorgd. Ik kreeg allemaal lieve cadeaus, een prachtige speech en mooie kaarten. Er was een buffet met muffins, cup cakes maar ook hartige snacks. Ik mocht een uniek sieraad op maat gemaakt ontvangen, met een prachtige symbolische boodschap en vlinders.

 

Ik wil hierbij iedereen bedanken voor de steun de afgelopen 5 jaar. Zonder fijne buddy’s en ouders, het bestuur, ambassadeurs, adviseurs en sponsoren was de stichting nooit geworden wat het nu is inclusief ANBI-status!

 

Catering verzorgd door: Samenwerkingsverband Twekkelerveld

Locatie: Speeltuin het Heelal.